donderdag 5 mei 2016

Een korte vakantie

Het is de afgelopen week wat rustiger op ons blog dan normaal het geval is. 
Y. werkt sinds deze week weer fulltime. Het kost hem de nodige energie om weer in het ritme te komen. Van bloggen komt het dan even wat minder. Daarnaast is het ook meivakantie.

Naarmate het steeds duidelijker werd dat het prachtig weer zou worden, besloten wij afgelopen zondag op zoek te gaan naar een camping. Heerlijk, na twee jaar weer kamperen! Er even een paar dagen helemaal tussen uit. Niet met ons drieën, maar met z'n vieren. Het pleegkind - dat bijna even oud is als onze zoon - van de zus van X. gaat ook gezellig mee. Dat geeft haar zus en zwager even wat lucht om één-op-één tijd aan hun zoon te besteden. Hij heeft het zwaar sinds de komst van het pleegkind.

Vandaag was het een heerlijke dag! De tent stond in no-time en er was tijd genoeg voor het lezen van een boek. Lekker prutsen op een kookstelletje en straks aan de wijn als de kinderen op bed liggen :-)

De komende dagen gaan wij genieten van dit simpele leven, van de prachtige omgeving. En tussendoor ook nog even op bezoek bij de andere zus van X. Zij is vanmorgen ook bevrijd, zij het van een in de stuit liggende, kerngezonde dochter ;-)

Een dag om in alle opzichten dankbaar voor te zijn!10 opmerkingen:

 1. Het ziet er mooi en zonnig uit daar. Wat fijn dat je zo van kamperen en het simpele leven kunt genieten!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is hier inderdaad prachtig; het fantastische weer maakt het nóg mooier.
   Wij genieten van het simpele leven, het buiten zijn. Het gekke is dat als je thuis bent je niet zo snel buiten gaat zitten als het in de avond frisser is. Een goed voornemen om dat straks thuis toch te doen :-)

   Verwijderen
 2. Mooie timing met de vakantie en kamperen. Gefeliciteerd met de familie uitbreiding en leuk te lezen dat jullie zo genieten van lekker koken op een kookstelletje. Vond ik laatst in trekkershut ook er leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Wij gaan vanmiddag even op kraamvisite. Daarna weer terug naar de camping.
   Koken vinden wij zo leuk op zo'n stelletje. Misschien is het wel het primitieve er aan dat zo trekt. Straks ga ik nog jagen ;-)

   Verwijderen
 3. Van harte en geniet er nog een paar dagen lekker van.

  Oeps, zag toevallig het kenteken en moest toen aan jullie vorige blog denken, maar dit kenteken hoort bij 2008?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Wij genieten volop hier :-)

   Het kenteken is een nieuw kenteken. Daar komt omdat het bedrijf waar wij deeze auto hebben gekocht ze importeert uit Duitsland. De auto is in maart 2008 geproduceerd en pas in het najaar naar de dealer getransporteerd. Begin 2009 is hij voor het eerst verkocht. Dat is het eerste moment dat het eerste moment op dat de auto op naam komt te staan. Er kan dus een verschil zitten in de productiedatum en de eerste tenaamstelling.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Totaal aantal pageviews