dinsdag 7 juni 2016

Wij blijven maar doelen afstrepen :-)

Eind vorige week belde onze huisschilder dat hij begin deze week start met de werkzaamheden aan onze voorgevel. Deze werkzaamheden bestaan uit het onder hoge druk schoonspuiten van de stuclaag en het opnieuw sauzen. En dat een goede schoonmaakbeurt hard nodig was, bleek wel toen ik maandagavond terug kwam uit mijn werk. Wat een verschil zeg! En toen moest er nog geschilderd worden :-)

Vandaag werd de voorgevel gesausd. Aan het eind van de middag werden de steigers weer opgeruimd en konden wij de gevel in volle glorie bewonderen. Wat ziet het er lekker fris uit, helemaal in combinatie met de vorig jaar geplaatste kunststof kozijnen.
De buien bleven, zoals eigenlijk ook wel verwacht, uit, waardoor het geheel al mooi opdroogt. Morgen zal het definitieve resultaat zichtbaar zijn. Waar een mens niet al blij van kan worden :-) Ik plaats bewust geen foto's van de voorgevel, omdat wij anoniem bloggen en deze gevel vrij specifiek en dus herkenbaar is. 

De totale kosten komen iets hoger uit dan het gebudgetteerde bedrag voor dit doel. In plaats van € 1.000,00 bedraagt de rekening € 1.154,00. Dit zit hem name in het gegeven dat er meer saus nodig was dan voorzien. 

Dat betekent dat wij wéér een doel voor 2016 kunnen afstrepen. Inmiddels zijn 4 van de 7 doelen gerealiseerd. De pagina 'Doelen' is weer bijgewerkt. Voor de overige drie doelen - extra aflossing op de aflossingsvrije hypotheek, diverse sauswerkzaamheden binnen en de viering van ons koperen huwelijk - liggen wij mooi op schema. Naar verwachting zal dit laatste doel ook snel afgestreept kunnen worden, nu wij het feestje en de vakantie op korte termijn zullen regelen.

Hoe gaat het met realiseren van jullie doelen?

9 opmerkingen:

 1. dit onderwerp had ik niet op de planning staan in ieder geval.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Die inschatting heb ik dan goed gemaakt! :-)

   Verwijderen
 2. Fijn zeg!! Ik kan me voorstellen dat je daarvan kunt genieten!

  Hier gaat het op zich goed. Of beter nog: er is een grote ontwikkeling waar ik nu nog niet echt wat over kan zeggen, maar die er wel voor zorgt dat zo'n beetje al m'n doelen straks gehaald zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt goed! Bod gehad op je huis?

   Verwijderen
  2. @LLMM: nou, nu maak jij mij wel heul erg nieuwsgierig. Het kan bijna niet anders dan een bod op jouw huis ;-) Ik kijk uit naar jouw blog hierover, binnenkort :-)

   Verwijderen
 3. Het gaat goed met de financiële doelen. Allemaal gehaald en we hebben ze dus maar naar boven bijgesteld.
  Mijn persoonlijke doel: baan vinden. Ben ik nog mee bezig. Lijkt meer duidelijkheid over te komen deze week, dus nog even spannend. En hopelijk zou dat ook een kleine boost geven voor onze financiële doelen en bijv de keuken/andere auto wat dichterbij halen. Hoe wel de kosten voor kinderopvang schrikbarend hoog zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat het zo goed gaat, en dat ze feitelijk allemaal al gehaald zijn. Goed om de lat dan wat hoger te leggen ;-)

   Spannend hoor, de ontwikkelingen op het gebied van het zoeken van een baan. Ik zal voor je duimen. Mag ik vragen in welke richting / functie je zoekt?

   Verwijderen
  2. Van alles! Licht administratief, tekstschrijven, contentmanagement, journalistiek, communicatie. Heb laatst zelfs bij een bank gesolliciteerd ;)

   Verwijderen
  3. Ik zal voor je duimen! ;-)

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Totaal aantal pageviews