woensdag 3 mei 2017

BespaarBalans Revisted

Na een wat langere periode van relatieve stilte op mijn blog - enerzijds vanwege een gebrek aan inspiratie en anderzijds vanwege de vraag die ik mijzelf heb gesteld of, en zo ja hoe, ik verdere invulling wil geven aan mijn blog - merk ik dat het schrijven van blogs toch wel blijft kriebelen. Daarmee is meteen ook de vraag beantwoord of ik door wil gaan met dit blog.

In de afgelopen maand heb ik rustig - nou ja, rustig - kunnen nadenken of ik op dezelfde voet door blijf gaan of dat ik kies voor een andere insteek van mijn blog. Zoals ik eind maart al schreef, voelt het soms alsof ik in de afgelopen jaren - in onze zoektocht naar een gezonde balans tussen besparen en genieten - zo'n beetje alle onderwerpen wel eens de revue heb laten passeren. Dat voelt als herhaling, en dat is het misschien ook. Toch zijn het juist die onderwerpen, die dicht bij mij staan. Die mij boeien. En mijn lezers blijkbaar ook, gezien de positieve reacties op mijn blog 'Inspiratie'. Dus, waarom zou ik dan voor een andere insteek kiezen? Want, bloggen doe ik vooral voor mijzelf. En om te leren van de reacties van mijn lezers.

Ik heb dan ook besloten gewoon lekker te blijven bloggen over dezelfde onderwerpen, aangevuld met 'nieuwe' (financiële) onderwerpen over, bijvoorbeeld, beleggen. Maar wel op een moment dat mij het beste uitkomt en met een frequentie dat beste bij mij past. Dat houdt in dat er niet elke dag een blog verschijnt en ook niet meer op vaste dagen in de week. Kortom: geen druk op de spreekwoordelijke ketel :-)

Lezen (en reageren!) jullie weer mee?

13 opmerkingen:

 1. Ik lees mee. Ben benieuwd wat er uit de pijplijn komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. natuurlijk lees ik mee. En inderdaad benieuwd naar je blogonderwerpen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn!! Blij dat je deze keuze gemaakt hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begrijp volkomen dat je even niet meer weet wat te schrijven en zeker na een tijdje is dat lastig. Dat herken ik wel. Toch wil ik van tijd tot tijd schrijven omdat je inderdaad ook voor jezelf naast de volgers terug kan lezen over je verloop.

  In ieder geval fijn dat je nog door gaat in een door jou gekozen tempo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn, die herkenning. Ik denk dat menig blogger daar vroeg of laat wel tegen aanloopt. Juist het argument dat jij aansnijdt - het van tijd tot tijd willen schrijven - triggert jezelf om scherp te blijven nadenken over de (financiële) keuzes die je maakt.

   Verwijderen
 5. Ik heb hetzelfde maar door de ontlurkdag wil ik toch doorgaan. Leuk om mensen te 'ontmoeten' die lezen. Leuk dat ook jij doorgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van dat woord 'ontlurkdag' had ik nog nooit gehoord. Of ik heb ergens heel lang onder een steen gelegen :-) Fijn dat je mee blijft lezen!

   Verwijderen
 6. Fijn te lezen dat je toch door wilt gaan met bloggen, en dezelfde onderwerpen zult behouden. Ik lees je graag.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Totaal aantal pageviews