donderdag 21 juli 2016

Time out!


Het is de afgelopen weken al beduidend rustiger in blogland. De één is al op vakantie, maar blogt lekker door. De ander sluit de deuren voor een paar weken om even helemaal afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken, bij te tanken en misschien ook wel weer de nodige inspiratie op te doen.

Onze vakantie staat voor de deur, zij het dat X. nog heel even door moet werken terwijl M. en ik alvast genieten van de Zeeuwse kust. Verschil moet er zijn :-)

Ik merk dat ik er aan toe ben, vakantie. 

Hoewel ik pas sinds begin mei weer fulltime aan het werk ben, is het erg druk geweest. Weer in het werkritme komen, het volgen van diverse trainingen en cursussen. Ook merk ik dat hetgeen ik, en wij als gezin, de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt ook zijn weerslag heeft. Nu is het bijna tijd voor ontspanning, genieten, het recente verleden letterlijk en figuurlijk los laten. 

Wij kiezen er dan ook voor om tijdens onze vakantie niet te bloggen. Zo komen wij helemaal los en geeft dat ons ook ongetwijfeld weer de nodige inspiratie.

Ik wens mijn collega-bloggers en lezers van mijn blog een hele fijne vakantie, of je nu (ver) weg gaat of lekker thuis blijft. Geniet er van, zoals ook wij dat zullen doen :-) 

De eerste blogs kunnen jullie weer medio augustus verwachten. 

Tot dan!

10 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Totaal aantal pageviews