vrijdag 19 augustus 2016

OPROEP: Lezersvraag van de maand

De laatste tijd krijg ik, zowel via reacties op mijn blog als via mail, geregeld vragen van mensen. Mensen die mijn blog net hebben ontdekt of deze al langer volgen. Vragen in de breedste zin: hoe wij bepaalde zaken aanpakken, hoe wij tegen bepaalde onderwerpen aankijken of ik hen een beetje op weg kan helpen met advies. Zoals ik dat op mijn blog (pagina 'Contact') duidelijk vermeldt, ben ik geen financieel adviseur. Dat neemt niet weg dat ik wél de moeite neem om mensen zo goed mogelijk - en zover dat binnen mijn kennis- en/of ervaringsgebied ligt - van een antwoord te voorzien. Waar nodig verwijs ik mensen ook door naar specifieke websites of organisaties voor nadere informatie of hulp.

In een tweetal eerdere blogs beantwoordde ik al een vraag van een lezer over het aflossen van zijn hypotheek en hoe wij de opvang voor onze zoon hebben geregeld. Het leuke van bloggen - het delen van deze vragen met mijn lezers - is de interactie die daarop volgt in de reacties. Dat bracht mij op het idee om maandelijks, bijvoorbeeld op de eerste van elke maand, een lezersvraag te beantwoorden. Zo heeft niet alleen degene die de vraag stelt er mogelijk wat aan, maar kunnen jullie er ook voordeel uit halen of juist aanvullende adviezen geven.

Heb je een lezersvraag? Laat dan een reactie achter. Mailen mag natuurlijk ook: info@bespaarbalans.nl

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee! Ik ben wel benieuwd hoe jullie de meeste besparingen realiseren. Wat zijn jullie grootste aanpassingen sinds je bewust bezig bent met geld?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Leuke vraag! Hier kom ik zeker op terug in een blog! :-)

      Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Totaal aantal pageviews